Nestplanning

Al geruime tijd van te voren zijn wij bezig met het zoeken naar een geschikte dekreu voor onze teefjes. Zodra wij de dekreu hebben vastgelegd vindt u hieronder onze nestplanning. Wij hopen dat deze combinaties uiteindelijk mogen resulteren in een nestje pups. Echter is het van een aantal factoren afhankelijk of een combinatie door kan gaan. Bij een eventuele wijziging zal dat op deze pagina kenbaar worden gemaakt. Mensen die bij ons op de wachtlijst staan worden uiteraard ook per e-mail op de hoogte gehouden bij elke verandering en alle nieuwtjes.

C-nestje fan ’t Casmolân – voorjaar/zomer 2019

Verwachte vachttypes: Stokhaar en langstokhaar

Er is momenteel nog plaats op onze wachtlijst voor de nestplanning van Sinai. Indien u graag in aanmerking wilt komen voor een pup van ons dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Maple Leaf fan Cosmo's Noflik Stee

Langstokhaar | goedgekeurd voor de fok door de RZWH

HD-A | ED vrij |  MDR-1 +/+ (vrij) | DM N/N (vrij)

Casper of Merry Dream

Stokhaar | goedgekeurd voor de fok door de Tsjechische club

HD-A | ED vrij |  MDR-1 +/+ (vrij) | DM N/N (vrij)

In eerste instantie hadden wij de luxe positie om ter plaatse een keuze te maken uit Gomer en Casper, respectievelijk vader en zoon. Echter hebben wij afgelopen week van Lenka vernomen dat Gomer helaas wegens medische noodzaak gecastreerd zal worden. Hierdoor hebben wij dus niet meer de beschikking om eventueel te kiezen voor Gomer. Wij hopen dat hij snel weer is opgeknapt! Gelukkig is zijn zoon Casper wel in uitstekende conditie en kunnen we nu met zekerheid melden dat Casper de reu is die we voor Sinai haar eerste nestje hebben uitgekozen.

Uit deze combinatie verwachten wij levenslustige en actieve honden in de vachttypes stokhaar en langstokhaar. 

Uiteraard voldoet Casper aan alle gezondheidseisen, is hij goedgekeurd door de Tsjechische Zwitserse Witte Herder club en heeft hij een prettig werk willend karakter.

Heeft u interesse in een pup van Sinai? Maak dan een afspraak voor een kennismaking zodat u kennis kunt maken met ons en onze honden. Pas na een persoonlijke kennismaking kunt u worden geplaatst op de wachtlijst.

Stamboom pups C-nest Sinai x Casper

Wij fokken volgens de richtlijnen van de rasvereniging Rasclub voor Zwitserse Witte Herders en de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Onze pups verblijven vanaf de geboorte bij ons in de woonkamer. Hierdoor komen ze van jongs af aan dagelijks in contact met allerlei dagelijkse geluiden. Op de leeftijd van 2, 4, 6 en 8 weken worden de pups ontwormd en met 6 weken brengen we een bezoek aan de dierenarts. Ook zal in die periode de Chipper van de Raad van Beheer langs komen om de pups te voorzien van hun eigen identificatie chip en zal er van iedere pup DNA worden afgenomen voor de verwantschapscontrole. Op de leeftijd van 7 weken worden de pups onderworpen aan een puppy-karaktertest. Daarnaast besteden wij ruime aandacht aan het socialiseren van de pups. 

Al onze pups worden verkocht met een officiële stamboom, DNA profiel, koopcontract, Europees paspoort, infomap, verslag puppy-karaktertest, puppypakket en levenslange support.

Indien u interesse heeft in een pup van ons kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.