Week 1

De eerste week van de pups van Hydra en Bernie is omgevlogen! De pups zijn vanaf de geboorte flink gegroeid. Hun leven bestaat momenteel nog uit drinken en slapen. Met Hydra gaat het ook uitstekend, ze is goed bekomen van de bevalling en moedert over haar pups zoals we gewend zijn. De kerstdagen hebben we inmiddels achter de rug en we gaan richting het nieuwe jaar. Hydra is niet bang voor vuurwerk en dat is wel zo prettig met een nestje pups van net aan een week oud. Hoe zwaar de knallen en het geflits ook is, zij gaat heerlijk onverstoorbaar door met haar rol als moeder. 

De pups worden elke dag even gewogen tijdens het verschonen van de werpkist. Zo kunnen we goed in de gaten houden of iedereen groeit. Dat ze groeien dat is zeker, soms wel 100 gram per dag! We moeten dan ook dagelijks enkele bandjes verwisselen. Ook hebben alle pups hun geboortegewicht verdubbeld in een week tijd!

De portretfoto’s waren deze keer niet zo’n succes. De pups zijn erg beweeglijk en even stilzitten voor de foto is er niet bij! Desalniettemin heb ik toch de foto’s die wel gelukt zijn hieronder geplaatst.

De foto’s zijn doorlopend de week gemaakt, de oudste foto’s staan bovenaan en onderaan de jongste (op de portretfoto’s na).
Geniet van onderstaande fotoreportage en tot volgende week! 

De portretfoto's van week 1

De gewichtjes zijn van 30 december 2018 en de foto’s zijn zowel van zondag 30 als maandag 31 december.

Teefje roze 904 gram
Teefje geel 910 gram
Reutje blauw 920 gram
Teefje oranje 990 gram
Reutje groen 950 gram
Reutje rood 944 gram
Reutje goud 916 gram