Week 4

De week waar de gezinnen die bij ons op de wachtlijst staan naar hebben uitgekeken, eindelijk mogen ze langskomen! Voor de pups nog meer handen en voeten om de tandjes in te zetten… Hydra en Sinai vinden al dat extra bezoek maar al te gek, er is altijd wel iemand die met ze wil spelen!

Hydra is deze week rustig begonnen met het verlengen van de periodes tussen de melkbeurten in. De scherpe tanden en nageltjes zorgen ervoor dat het ook niet zo heel prettig meer is om de pups te laten drinken. Ook als de pups tussendoor een poging wagen dan krijgen ze van Hydra geen kans en wordt er al flink opgevoed. We hebben langzaam aan het aantal pap-maaltijden en de hoeveelheden per dag opgevoerd. Tot 4 weken bestaat de papmaaltijd nog steeds uit Farmfood pupmelk en bambix nutrix, pas vanaf 4 weken beginnen we met het toevoegen van Energique vers vlees.

De puppyren heeft halverwege de week een upgrade gehad, de pups hebben er het dubbele bijgekregen van wat ze al hadden. De vetbedden waar ze op slapen houden ze tot op heden keurig droog en schoon. De plasjes en poepjes worden of op de hygiëne matjes gedaan of op het derde vetbed, waarvan duidelijk is dat deze voor het slapen redelijk overbodig is.

De pups spelen er lustig op los wat soms resulteert in een felle strijd om wie er de baas is. We noemen ze dan ook wel eens Tasmaanse Duivels, want het geluid wat ze produceren komt aardig overeen haha! We genieten heerlijk van het 7-tal van Bernie en Hydra!

De portretfoto's van week 4

Onderstaande foto’s en gewichten zijn van 20 januari 2019.

Teefje roze weegt 2600 gram
Teefje geel weegt 2525 gram
Reutje blauw weegt 2605 gram
Teefje oranje weegt 2665 gram
Reutje groen weegt 2400 gram
Reutje rood weegt 2600 gram
Reutje goud weegt 2400 gram