Week 4

Deze update is er helaas wat tussendoor geschoten. Met de pups en Sinai gaat alles prima. Het was een drukke week met veel bezoek en héél warm weer.

Buiten de bezoekmomenten om waren we continu bezig om het de pups zo aangenaam mogelijk te maken. Verversen van de bevroren flessen uit de vriezer, nieuwe natte handdoeken eromheen. Ventilator op zijn hardst, met een spray koude waternevel over de pups heen sproeien, de pups hun buikjes en pootjes in lauw water dopen om zo de ergste warmte kwijt te raken. De gevel van het huis koelen met de waterslang en een partytent voor het raam bij de pups. En sommige ideeën werkte gewoon niet, zoals de natte handdoek op de vloer. De pups waren er helemaal weg van, in die zin natuurlijk helemaal geslaagd. Maar in de nacht hebben ze de handdoek massaal onder geplast.. En dat stonk! Dus dat was een eenmalige actie. Zo blijf je constant nieuwe dingen verzinnen en door trail en error merk je vanzelf wat werkt en wat absoluut niet. Uiteindelijk was het gewoon uitzitten en hopen op aangenamer weer.

De pups hebben deze week een aantal keer per dag pap aangeboden gekregen. Deze bestond uit Farmfood nr. 1 pupmelk aangelengd met water en dikker gemaakt met Olvarit rijstebloem. De pups vonden het heerlijk!

Deze week door de drukte helaas geen portretfoto’s gemaakt, maar natuurlijk wel een sfeer impressie van de afgelopen week!