Guardian Angel White Angel of Pici

Guardian Angel White Angel of Pici

IMAG0239-e1517777562236-768x614

Met de komst van Hydra ging een wens in vervulling, weer een pup van dezelfde fokker als Cas. Hydra is gefokt door Erika Csobán in Hongarije en is een dochter van Happy en Doux. Hydra haar moeder is een kleindochter van de ouders van Cas. Voor ons reden genoeg om uit het laatste nestje van Happy nog een teefje aan te houden.

Met Hydra hebben we een puppycursus en een basiscursus gevolgd. Tevens hebben we met Hydra diverse speurcursussen doorlopen en hebben we met Hydra eenmaal een show gelopen.

Tijdens de fokkeuring waren de keurmeesters erg gecharmeerd van haar prachtige diepzwart pigment en oogkleur en ook kregen wij complimenten over haar fijne karakter. Tevens gaven zij aan dat ze Hydra een uitmuntende rasvertegenwoordiger vonden, zowel in uiterlijk als in karakter.

Hydra woont samen met Sinai, Youtah en Kona bij ons.

Algemene informatie
 

Roepnaam

Hydra

Geboortedatum

30 maart 2015

Beharing

Langstokhaar

Hoogte

60,5 cm

Gebit

Volledig schaargebit

Fokkeuring

Goedgekeurd voor de fok RZWH 2017

  
Gezondheidsuitslagen
 

Heupdysplasie

HD-A

Elleboogdysplasie

ED-Vrij

MDR1 gendefect

+/+ (vrij)

Degeneratieve Myelopathie

SOD1 N/N (vrij)

Maligne Hypertermie

Vrij

Hemofilie A Factor VIII Variant 1

Vrij

Hemofilie A Factor VIII Variant 2

Vrij

Von Willebrand Disease Type 1

Vrij

  

Als extra hebben wij DNA van Hydra ingestuurd naar Embark in de USA. Dit laboratorium test op meer dan 170 genetische afwijkingen zoals oogafwijkingen, immuun gerelateerde afwijkingen, neurologische afwijkingen etc. Hydra is vrij van alle genetische afwijkingen waar zij op kunnen testen en kan dit dus ook niet doorgeven aan haar nakomelingen. Tevens is Hydra getest op diverse andere zaken bijvoorbeeld zoals vachtkleur, lichaamseigenschappen en genetische diversiteit. Haar onderzoeksrapport van Embark, maar ook alle andere uitslagen en het fokrapport zijn bij ons inzichtelijk.

Stamboom Hydra

Fotoalbum Hydra

Klik op onderstaande foto’s voor een grotere weergave.