Nestplanning

Nestplanning

E-nest fan ‘t Casmolân

Verwacht zo rond het voorjaar 2021

Vachttypes: stokhaar en langstokhaar

IMG_0217
xynokop3.jpg-nggid044321-ngg0dyn-0x0x100-00f0w010c010r110f110r010t010

HD-A | ED vrij |  MDR-1 +/+ (vrij) | DM N/N (vrij) | MH N/N vrij | Embark getest vrij

Langstokhaar | goedgekeurd voor de fok door de RZWH

HD A | ED vrij | MDR1 +/+ (vrij) | DM N/N (vrij) | MH N/N (vrij) | Rug vrij

Stokhaar | goedgekeurd voor de fok door de RZWH

Wij hadden in eerste instantie voor Sinai weer een Tsjechisch avontuur in de planning. Echter zoals veel plannen gooit Covid-19 roet in het eten en hebben we die plannen voor nu laten varen. Omdat we toch heel graag dit jaar een nestje met Sinai willen, hebben we de zoektocht voortgezet binnen de landsgrenzen. We hebben een aantal reuen de revue laten passeren en zijn uiteindelijk uitgekomen bij de stokhaar reu Xyno van Roxanne Kort. Volledig heet Xyno, Flashing Jewel Explosive Design en hij is door Roxanne zelf gefokt. Xyno heeft een prettig en stabiel karakter en is een echte allemansvriend. Hij is met zijn 63 cm een middenmaat reu en heeft diverse titels behaald op shows.

Voor meer informatie en foto’s van Xyno, klik hier!

Stamboom E-nest fan ‘t Casmolân

Klik op onderstaande foto voor een grotere weergave

Gastgezin worden?

Zou u het fantastisch vinden om het fokken van dichtbij mee te maken, maar heeft u zelf niet die ambities? Af en toe zijn wij op zoek naar een permanent gastgezin die een pup/hond een warm en liefdevol thuis willen bieden. Hierdoor blijft het voor ons toch mogelijk om pups aan te houden uit interessante combinaties en op die manier een bijdrage te leveren aan het ras.

Lijkt het u leuk om gastgezin te worden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Wij fokken volgens de richtlijnen van de Vereniging Zwitserse Witte Herder en de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Onze pups verblijven vanaf de geboorte bij ons in de woonkamer. Hierdoor komen ze van jongs af aan dagelijks in contact met allerlei dagelijkse geluiden. Op de leeftijd van 2, 4, 6 en 8 weken worden de pups ontwormd. Rond 5 weken leeftijd komt de chipper van de Raad van Beheer langs om de pups te voorzien van hun eigen identificatie chip en zal er van iedere pup DNA worden afgenomen voor de verwantschapscontrole en met 6 weken brengen we een bezoek aan de dierenarts. Hier zal niet alleen een volledige check-up plaats vinden, maar zullen de pups ook getiterd worden op de aanwezigheid van antistoffen tegen Hepatitis, Parvo en Distemper. Indien noodzakelijk zal een pup dan ook zijn/haar eerste vaccinatie ontvangen. Op de leeftijd van 7 weken worden de pups onderworpen aan een puppy-karaktertest. Daarnaast besteden wij ruime aandacht aan het socialiseren van de pups binnenshuis. 

Al onze pups worden verkocht met een officiële stamboom, DNA profiel, koopcontract, Europees paspoort, infomap, verslag puppy-karaktertest, puppypakket en levenslange support.

Indien u interesse heeft in een pup van ons kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.