Maple Leaf fan Cosmo’s Noflik Stee

Maple Leaf fan Cosmo’s Noflik Stee

Sinai is de dochter van onze eigen reu Golan en ze heeft, net als Golan, een heel zacht en vrolijk karakter. Ze wordt ook wel Sien of Kientje genoemd, Sinai vindt alles prima. Ze is wat kleiner van postuur, maar vergis je niet, deze tante staat echt haar mannetje wel tussen de andere dames. Ze is niet heel waaks, maar als de rest aanslaat zal zij uiteindelijk ook haar bijdrage leveren. Al zal ze vooral heel veel twisties van blijdschap doen haha.

Sinai vind het heerlijk om zo even te kroelen, even 1-op-1 aandacht daar houdt Sinai heel erg van. Als het weer het toe laat dan staat de deur naar buiten gewoon open, maar Sinai is wel waar de mensen zijn. Dat resulteert vaak dat de rest buiten aan het spelen is en Sinai bij mijn voeten ligt. Ze is naar onze mening wat meer een mensenhond. Vader Golan was ook zo’n schaduw, waar de mensen waren daar was hij. Ze vindt het op zijn tijd best leuk om even te spelen met de rest, maar de mensen daar is ze het liefst. Ze is altijd enthousiast als er weer bezoek langs komt, al die aandacht is wel aan Sinai besteedt.

Oh enne, Sinai is gek op blote voeten! Dat heeft ons bezoek die op slippers of sandalen kwam al meerdere malen ondervonden.

Sinai heeft alle gezondheidsonderzoeken met goed gevolg doorlopen en is inmiddels eenmaal moeder geworden, namelijk van ons C-nestje!

Sinai woont samen met Hydra, Youtah en Kona bij ons.

Stamboom Sinai

Fotoalbum Sinai

Klik op onderstaande foto’s voor een grotere weergave.