Steun onderzoek naar CIM

Steun onderzoek naar CIM

Vorig jaar is de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht een onderzoek gestart naar Congenitale Idiopathische Megaoesophagus (CIM), oftewel slokdarmverlamming.

Helaas kregen wij ook te maken met deze verschrikkelijke aandoening, onze Scout is met 7 weken gediagnosticeerd. Gelukkig kunnen we met een aantal aanpassingen zoals: eten en drinken in een bailey chair, rechtop-zit-tijd en medicatie, Scout toch een toekomst geven. 

Om te voorkomen dat er meer pupjes zoals Scout geboren worden is er onderzoek nodig. En zoals met alles, kost ook dit onderzoek geld. Wij als fokker dragen actief bij aan het onderzoek in de vorm van testen van pups en volwassen honden. Ook Scout levert een grote bijdrage hoe om te gaan en te leven met deze aandoening.

Op onderstaande link kunt u meer lezen over het onderzoek en hoe u een bijdrage kunt leveren aan dit onderzoek. Ook het delen van de websitelink op bijvoorbeeld social media helpt ons om dit onderzoek onder de aandacht te brengen van een groter publiek.

Klik hier om naar de pagina van Vrienden diergeneeskunde van de Faculteit Utrecht te gaan.

Namens iedereen die zich voor dit onderzoek inzet, dankjewel!

Reageren is niet mogelijk.