Sinai is drachtig!

Sinai is drachtig!

Afgelopen dinsdag (25 mei) zijn we met Sinai naar onze dierenarts geweest voor de drachtecho. Altijd spannend, want verwachten we nu wel of geen pupjes? Zelf hadden we de dag voor de echo al gezien dat de haren in Sinai haar flank wat naar buiten stonden, maar het hoeft natuurlijk niets te zeggen. 

Het moment dat ze de sonde op Sinai haar buik zette zei ze al: “ze is drachtig hoor”! We zagen diverse vruchtblaasjes door het beeld zoeven. Eerst de gel wat beter verdelen over de buik en dan nog eens goed kijken. Sinai wat rechter gelegd, en ja hoor we hebben diverse vruchtblaasjes kunnen tellen. Hoeveel het gaan worden weten we nog niet. Een echo is koffiedik kijken, dus we moeten wachten tot aan de bevalling tot we echt weten hoeveel Sinai er verstopt heeft zitten.

We verwachten de pupjes van Sinai en Xyno zo rond eind juni 2021!

Reageren is niet mogelijk.