E-nest – Week 1

E-nest – Week 1

De eerste levensweek van de pups is omgevlogen. Sinai was direct alweer de goede moeder zoals ze met haar eerste nestje ook was. Het is een week dat de pups vooral drinken en slapen, Sinai zorgt ervoor dat ze dan ook niets te kort komen. 

Sinai is 1 dag niet helemaal fit geweest, dat merkten we aan haar eetlust. Voor de rest was ze eigenlijk haar vrolijke zelve. Het is ook niet zo heel gek dat ze even niet helemaal lekker is. We hebben haar temperatuur die dag 2 keer gemeten en die zat binnen de normaal waardes. Dag later at ze alweer alsof haar leven er vanaf hing haha.

Dagelijks verschonen we de werpkist en spoelen we Sinai van achteren even af. Daarom plaatsen we de pups even in de plastic box zodat ze veilig liggen terwijl wij de boel verschonen. Tijdens het verschonen wegen we ook de pups en checken hun bandjes of deze al verwisseld moet worden.

Deze week hebben wij de geboorteaangifte bij de Raad van Beheer gedaan. Dat houdt in dat wij binnen 10 dagen na de geboorte de stamboomnamen van de pups moeten doorgeven. Zodra de chipper van de Raad van Beheer rond 5 weken langs komt worden de namen aan de chipnummers gekoppeld. Helaas was één naam afgekeurd, we hebben een nieuwe naam doorgegeven. De volgende namen zijn goedgekeurd:

Voor de reutjes:

Endless River fan ‘t Casmolân
Early Breeze fan ‘t Casmolân
Ever Yours fan ‘t Casmolân
Especially For You fan ‘t Casmolân
Everyone’s Hero fan ‘t Casmolân
Early Mornin’ Blues fan ‘t Casmolân

Voor de teefjes:

Embers Of Fire fan ‘t Casmolân
Eyes On You fan ‘t Casmolân

 

Geboortegewicht

1 week oud

Reutje donkerblauw

454

756

Reutje groen

454

766

Reutje lichtblauw

430

768

Reutje rood

418

732

Reutje paars

430

758

Teefje roze

414

756

Teefje geel

388

682

Reutje zilver

488

886

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een grotere weergave