E-nest – Week 6

E-nest – Week 6

Het gaat goed met de pups en Sinai. Ze eten goed, groeien goed en genieten van alle aandacht. Er worden heel wat uren buiten doorgebracht, waar ze kennismaken met allerhande geluiden. Zo zijn er deze week al diverse keren gevechtsvliegtuigen van de vliegbasis Leeuwarden over gevlogen. Ook kwam een groep zeemeeuwen wel erg dichtbij en er werd flink gekrijst door de meeuwen. Prachtig om te zien dat het instinct van de pups nog steeds sterk aanwezig is, gauw vlogen ze met z’n allen op een bult vlak bij de deur. Ondertussen hielden Hydra en Sinai de wacht tot de meeuwen weer weg waren. Al gauw werd er weer druk gespeeld en gerend, om vervolgens toch maar in diepe slaap te vallen. Alle opgedane indrukken krijgen de tijd om verwerkt te worden.

Hydra doet samen met Sinai de opvoeding, ze vindt het fantastisch om met pups bezig te zijn. En Sinai vindt het stiekem toch wel even heerlijk dat de pups met Hydra bezig zijn en zij dus gewoon even kan liggen. 

Teefje geel had de primeur van dit nest, het eerste oortje staat! 

De chipper van de Raad van Beheer is ook langs geweest. De pups hebben geen krimp gegeven bij het inbrengen van de chip, super braaf! Nu hebben alle pups een eigen chipnummer en een eigen stamboomnaam.

Volgende week staat naast diverse pupbezoeken ook het bezoek aan de dierenarts gepland, spannend!

klik op onderstaande afbeeldingen voor een grotere weergave