D-nest – Week 1

D-nest – Week 1

De eerste week ligt ook alweer achter ons. Wijzelf hebben echt wel een paar dagen nodig gehad om bij te komen. Hydra daarintegen was al vlot weer helemaal zichzelf.
Het is een week voor de pups van vooral drinken en slapen en Hydra zorgt op haar beurt ervoor dat de pups niets te kort komen. De eerste dagen is altijd spannend of de pups goed groeien en hoe het met Hydra gaat, maar we hebben eigenlijk niets te klagen. Alle pups groeien super en ook Hydra is weer helemaal de moeder zoals we haar kennen. 

Dagelijks verschonen we de werpkist en spoelen we Hydra van achteren even af. Daarom plaatsen we de pups even in de plastic box zodat ze veilig liggen terwijl wij de boel verschonen. Tijdens het verschonen wegen we ook de pups en checken hun bandjes of deze al verwisseld moet worden.

Tevens hebben wij deze week de geboorteaangifte bij de Raad van Beheer gedaan. Dat houdt in dat wij binnen 10 dagen na de geboorte de stamboomnamen van de pups moeten doorgeven. Zodra de chipper van de Raad van Beheer rond 5 weken langs komt worden de namen aan de chipnummers gekoppeld. De volgende namen hebben wij doorgegeven voor het 8-tal van Hydra en Moby:

Voor de reutjes:

Dream Catcher fan ‘t Casmolân
Day After Tomorrow fan ‘t Casmolân
Discovery Of Heaven fan ‘t Casmolân
Dance In The Wind fan ‘t Casmolân
Delighted By You fan ‘t Casmolân
Day And Night fan ‘t Casmolân

Voor de teefjes:

Diamonds Are Forever fan ‘t Casmolân
Dolce Vita fan ‘t Casmolân

Eigenlijk hebben we nog niet zo heel veel te melden, dus laat de foto’s maar voor zich spreken. We hebben dagelijks foto’s gemaakt, je ziet de pups bij de dag groeien.

 

Geboortegewicht

1 week oud

Reutje donkerblauw

370

848

Teefje roze

436

912

Reutje groen

432

802

Teefje geel

382

802

Reutje rood

392

792

Reutje paars

402

828

Reutje goud

448

890

Reutje lichtblauw

430

838